Карина Карагаева е сертифициран корпоративен тренер, Business development мениджър и …музикант. Отвъд тези определения предпочита да се представя като експериментатор и творец на живота и бизнеса си.
Нейният професионален опит включва корпоративни гиганти като Apple Inc., IBM и Xerox, но с времето открива, че иска да подкрепя бизнеса като стимулира иновацията и развитието чрез обучения, които разгръщат човешкия потенциал на служителите по-цялостно и хармонично, и това е причината да се върне отново в България.
Карина се занимава с пеене и свири на пиано горе долу от момента в който се е научила да чете и пише. Вдъхновява се от искрена и смело направена музика, в която има порив и мистерия и в която е приятно да се изгубиш.
Възприема света умерено сериозно, но е категорична, че няма да ни покаже видеото от едно свое участие на Евровизия, защото все пак и хуморът си има своите граници.
Тя ще ни покани да бъдем по-смели творци и да използваме креативността си не само в изкуството, но и за да създаваме бизнес шедьоври.
Карина ще ни предложи да съчетаем правенето на бизнес “по книга” с по-творческия подход и ще направи паралел между създаването и структурирането на музика и изграждането на успешни организации.
Ще си отговорим на въпросите “Как се оркестрират и дирижират екипи?”, “Каква е разликата между бизнес шум и бизнес музика?”, “Защо е необходимо понякога да спрем да мислим и да започнем да творим бизнеса си?”.
Карина изследва и начина, по който мозъка функционира по време на творчески процес и ще ни разкрие защо е важно да използваме именно тази му способност, за да създаваме бизнеса на бъдещето, наслаждавайки се на процеса, както се наслаждаваме на любимата си песен.